Behandlingar

Vad kan jag hjälpa dig med?

Jag erbjuder ett brett utbud för hela människan.


Har du ont, känner dig spänd eller är trött och energilös?

I vårt samhälle är det vanligt att uppleva stress, vilket sätter sig som spänningar i musklerna och hämmar cirkulationen. Det påverkar vår kropp på många sätt. Stressen påverkar också vårt psyke och välbefinnande. Massage frigör ett lugnande eget kroppshormon, Oxytocin, som bland annat är avslappnande, stärker immunförsvaret och förbättrar mag- och tarmfunktion.

Jag erbjuder olika massagebehandlingar som jag anpassar till just dina behov.


Har du gått länge med problem som satt sig i kropp och psyke?

Jag erbjuder djupverkande och läkande healingmassage där jag använder healing samtidigt som jag masserar. Tack vare healingen, som är helt anpassat till vad just du behöver, blir massagebehandlingen extra kraftfull. Jag rekommenderar att du dricker mycket vatten och avhåller dig från alkohol de närmaste dagarna efter en healingmassage då den rensar ut ordentligt på flera nivåer.


Funderar du på något eller står du vid ett vägskäl i livet?

Ibland kan man behöva vägledning för att komma vidare. I mina samtal kopplar jag upp mig till andevärlden och jobbar i team med andra sidan. Du kan få medial vägledning i ett specifikt problem om du känner att du behöver förändra något i ditt liv eller helt enkelt bara jobba med dig själv och din personliga utveckling.


Budskap och kärleksfulla hälsningar från andevärlden

Jag förmedlar budskap från personer som en gång har levt på vår jord. Det kan vara från nära och kära, tidigare arbetskamrater, en granne eller god vän eller kanske en lekkamrat man haft. Att få en hälsning och ett budskap är läkande för själen.


Olika massagemetoder som jag använder för att anpassa min behandling till dina behovKlassisk massage.

Detta är den mest välkända metoden, också känd utomlands som "Swedish massage". Faktum är att vår svenska massage är mycket uppskattad utomlands. De metoder, eller grepp, som används är bland annat eufflerage/glidningar, knådningar, pressur/tryck och friktioner (där man använder fingertopparna i cirkulära rörelser).


Muskulering.

Muskulering innefattar longering, triggerpunktsbehandling och töjningar. Longering är massage av muskeln i sträckt läge i dess längdriktning. Töjningar är oerhört effektivt på stela och korta muskler.

 

Revolving.

Denna massageteknik som utförs med olja är mycket djupverkande samtidigt som den är väldigt skonsam. Massagen utförs med relativt långsamma rörelser i muskelfibrernas längdriktning. Mycket lämplig för dem som har svår muskelvärk, fibromyalgi och liknande sjukdomar. Massagen är både skön och avslappnande.

 

Myofascial massage.

En sorts bindvävsmassage (det finns flera olika sådana) utan olja. Genom långsamma rörelser eller tryck får massageterapeuten musklerna att slappna av. Metoden som går på djupet och löser upp gammal bindväv är skonsam och oerhört avslappnande.


Strain and counterstrain (SCS).

En metod som syftar till att balansera upp musklerna. Massageterapeuten letar upp s k "tenderpoints" som indikerar att muskelfästena har dragit en led "ur balans".  Massageterapeuten positionerar sedan kroppen så att den spända muskeln slappnar av och därmed återställer balansen i muskelfästena kring leden. Ingen olja används och patienten kan ha kläderna på sig.Jag älskar win-winsituationer!


Därför har jag ett enastående erbjudande:


Rekommendera mig till dina bekanta så får du rabatt på dina egna behandlingar eller sittningar.


När en bekant till dig kommer till mig på behandling eller sittning genom din rekommendation och berättar att det är genom dig så noterar jag detta och du får 5% rabatt på din egna nästa behandling eller sittning.


Du kan också spara rabatten till ett presentkort. Då räknas rabatten på det som dina bekanta betalat. Du kan spara rabatt upp till 600 kronor för ett presentkort. Ett presentkort har giltighetstid ett år från utfärdandedatum.


OBS! Erbjudandet går inte att kombinera med behandlingar som är betalda via friskvårdsportaler.