Instant Transformation

Vad är Instant Transformation?


Enkelt beskrivet så bygger det på kvantfysikens lagar och principer, som utgår från att tid och rum inte existerar och att allt egentligen är energivågor. Enkel beskrivning men kanske svårt att ta till sig. Det som inte är svårt att ta till sig är när man upplever omedelbara resultat och förändringar. Längst ner på sidan kan du läsa recensioner och reflektioner från sessioner jag utfört.

Instant Transformation innehåller en mängd unika tillvägagångssätt för att möjliggöra förändring på olika tillstånd mentalt, känslomässigt, fysiskt och psykiskt. Dessa tillstånd kan transformeras med en snabbhet som är svår att förstå utifrån vår inlärda syn på verkligheten och på vad som är möjligt att skapa. Utgångspunkten i Instant Transformation är att våra (ofta oönskade) tillstånd skapas av (medvetna eller ej) inlärda övertygelser om livet och orsaken till varför vi ibland har smärta. Du bestämmer vad du vill förändra - jag assisterar dig med hjälp av öppna frågor som guidar dig genom sessionen till en medvetenhet om de övertygelser som har lett till ditt tillstånd eller problem som du vill bli av med. Likaså kan Instant Transformation bidra med något som du saknar men skulle behöva för att komma vidare i ditt liv. Det finns inga begränsningar vad man kan förändra; egna föreställningar om sig själv och livet, ekonomi, relationer, negativa tanke- eller beteendemönster, fysisk smärta, affärsplaner, drömmar och visioner om framtiden. Bara fantasin sätter gränser.


Instant Transformation är inget andligt, spirituellt eller mystiskt. Det är helt och hållet förankrat i forskningen inom kvantfysik och de rön om hur verkligheten fungerar som kommit fram, särskilt de senaste åren. Det som kan verka mystiskt är att man idag vet att "allt hör ihop", utifrån att energivågorna är desamma och oändliga genom allt. Idag är "tankens skapande kraft" och "attraktionslagen" begrepp som de flesta känner till. Många har också en ökad medvetenhet om hur mycket vi faktiskt påverkar vår omgivning, både genom våra tankar och våra beteenden. Allt detta fungerar utifrån kvantfysikens lagar och principer. Vi är våra egna skapare, och genom att få en medvetenhet om de övertygelser som styr oss kan vi orsaka omedelbar förändring. Instant Transformation hjälper dig med detta. 

Precis som i massage och allt annat i livet är det ingen garanti att det blir 100% resultat på en gång, men ofta blir det en markant förändring och i princip alltid en början på något nytt. Törs du förändras? Vill du ha en förändring? Vill du börja på något nytt? Det är en grundförutsättning att du själv vill skapa en förändring.

En session tar cirka 50-80 minuter. Du kan boka tid på Atlaspraktiken i Stockholm eller i Visby, alternativt på distans: 
RECENSIONER OCH REFLEKTIONER:


När jag kom till Monica var jag så skör och hade precis gått in i väggen. Jag hade katastroftankar och dödsångest. Monica tog sin tid och lyssnade på mig och erbjöd mig Instant Transformation. Med handen på hjärtat så kan jag säga att redan efter första sessionen började jag att skratta igen, dag två försvann min dödsångest lite och redan en vecka efter min första session så var min dödsångest borta. Jag fick självförtroende igen och kände att mitt gamla jag började sakta komma fram igen. Nu har jag gjort tre sessioner och det är det bästa beslutet i mitt liv. Jag är evigt tacksam för Monica och hennes fantastiska sessioner. Det finns ingen som Monica. Börja investera i er själva, det kommer ni inte att ångra. Tack Monica för allt du har gjort för mig ❤️

 

PaulinaJag var hos Monica i oktober 2020. Tidigare har jag testat Instant Transformation före 2014, utan framgång. Denna gång upplevde jag ett större och smått magiskt resultat. Efter tre möten känner jag som om jag blivit av med tyngder i min ryggsäck och är lättare i tanken och rörelsen. Har gått igenom fem tunga år och definitivt så mår jag mycket bättre efter dessa sessioner. En ny dimension har öppnats. Rentav lycka <3. Monica är mycket inkännande, dedikerad och kärleksfull. Rekommenderas varmt.

 

Anneli HedenerDet var en spännande process som påverkade både kroppen och själen. Under en viss del av sessionen kände jag hur min andning lugnade ner sig och jag kände mig i balans, men under en annan del av sessionen fick jag en högre hjärtfrekvens. Inget oroväckande dock. Mycket intressant. Vad gäller mitt ”utvecklingsområde” så känner jag mig starkare. Tack Monica för att jag fick detta.

 

AdrianaJag har haft flera sessioner med Monica kring olika områden som jag ansett problematiska för mig och som jag önskar ett skifte i mindset eller tanke. Jag var både nyfiken och lite skeptisk till att man skulle kunna förändra något så snabbt. Jag har tidigare prövat andra metoder och blev därför väldigt överraskad och på djupet tacksam över hur snabbt jag blev av med några surdegar kring känslor jag satt fast i. Både kring vem jag är själv och band till andra som var osunda. Monica hjälpte mig också med mitt problem i en axel och arm, då jag under många år haft stora problem med impinchment som jag inte kunnat bli av med trots en massa saker jag gjort, bland annat akupunktur, slutat med belastande saker och socker och mjöl. Problemet i axeln försvann på en enda session och har inte kommit tillbaka. Jag känner mig så glad och fri och det har påverkat min livssituation på ett otroligt sätt. Har ingen aning vad eller hur hon gör men det funkar. Monica är, förutom skicklig på det hon gör, väldigt klok och inkännande med en stor erfarenhet av livet som hon kan använda för att hjälpa andra.

  

Marianne Lundström AziagbeJag fick hjälp av Monica i början av sommaren med att frigöra mig från dåliga energier av andra och det har verkligen gjort hela min vardag. När det kommer så har jag helt andra verktyg för att hantera det och enkelt uttryckt så rinner det av mig som vatten på en gås, vilket resulterar i så mycket mer livskraft och livskvalitet för mig.

Jag rekommenderar starkt detta oavsett vad du behöver hjälp med. Jag har mera saker att jobba med och kommer att använda Monicas tjänster då.

 

Camilla