Om


Min bakgrund


Jag har alltid varit intresserad av hälsa och vad som får människor att må bra. För mig har det varit naturligt att se till hela människan och hur kropp och psyke samspelar, men inte bara det, utan också att vi lever i ett större sammanhang som inte alltid är så lätt att få grepp om. Jag har arbetat med människor större delen av mitt yrkesverksamma liv, inom omsorgen och på olika myndigheter. Jag har mest arbetat med människor som på något sätt upplever ett utanförskap eller står långt bort från arbetsmarknaden och jag har över 20 års erfarenhet av livsvägledning. Min utbildningsbakgrund är brokig, men i botten ligger en beteendevetenskaplig högskoleutbildning från Stockholms Universitet på 3,5 år. Min drivkraft är att hjälpa människor att upptäcka och utveckla sin potential så att livet känns både hoppfullt och meningsfullt.


1999 utbildade jag mig till massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Under utbildningen upptäckte jag att jag hade en stark healingförmåga som jag har utvecklat genom åren som gått. Jag är självklart certifierad massör hos Branchrådet Svensk Massage och ansvarsförsäkrad via Yrkesförbundet Massörerna.


Redan som barn upplevde jag saker som jag senare förstod att inte andra gjorde. Min andliga utveckling har tagit många vägar men ledde mig slutligen fram till en utbildning i mentalt mediumskap, healing och intuition hos Terry Evans 2013-2015. Jag känner en ödmjukhet inför att verka som medium, och att kunna förmedla budskap från andra sidan. Det kan vara både en läkning och en tröst att få budskap och att förstå dels att de är med oss och vakar över oss från andra sidan och dels att livet inte tar slut när kroppen inte längre orkar. Jag har gett privatsittningar och gruppseanser sedan jag blev klar med min utbildning till diplomerat medium. Min mediala vägledning, då jag kombinerar min kompetens i livsvägledning med budskap från andra sidan är mycket uppskattad.


Jag har också ett stort intresse av att skriva både poesi och prosa och har bland annat skrivit en självbiografisk bok. Gå gärna till mitt förlags hemsida om du vill veta mer om mig och mitt förlag, min livsfilosofi och min bok:

Detta erbjuder jag


Massageterapeutisk behandling, 50 minuter

I en massageterapeutisk behandling använder jag mig av olika metoder som jag anpassar till just dina behov. Vid första besöket tar jag reda på vilka besvär du har och jag ställer några frågor om din allmänna hälsa. Jag undersöker vad du har för problem genom enkla tester och för att se vilka massagemetoder som passar bäst för dig.


Massageterapeutisk behandling, 25 minuter

Denna kortare behandling passar bra för den som har enklare besvär som spända axlar, ”trött” rygg eller känner sig allmänt stel. Den kan också passa för kunder som redan går hos mig och där det uppkommer akuta problem av något slag. Observera att vid ett första besök hos mig så är det 60-minuters behandlingstid som gäller om du vill boka behandling för besvär och problem av något slag.


Klassisk massage, 50 minuter

Denna behandling är bra för den som behöver avslappnande massage eller som vill mjuka upp stela muskler eller en ömmande rygg. Beroende på dina önskemål kan du få en helkroppsmassage, då jag masserar från topp till tå både fram- och baksida av kroppen, eller en halvkroppsmassage där jag masserar överkroppen, både fram- och baksida, men med lite mer fokus på ryggen.


Klassisk massage, 25 minuter

Denna behandling är främst avslappnande massage med de metoder som används inom klassisk massage. Den passar bra som stressreducering och att mjuka upp stela och spända muskler i ryggen. Ett tips är att kombinera denna korta massagebehandling med 15 minuter avslutande healing för endast 150 kronor.


Healingmassage, 50 minuter

Healingmassage, 25 minuter

Healingmassage är en vanlig massagebehandling där jag kopplar upp mig och använder min healingförmåga samtidigt. Det är en extra kraftfull behandling som ger en långverkande effekt, då kroppen får precis de energierna som den behöver för att läka sig själv på djupet. Eftersom kropp och själ hör ihop behövs ofta läkning ske på flera nivåer för att man ska kunna få en varaktig förbättring och ett bättre mående.


Regndroppsmassage 75-90 minuter

Regndroppsmassage är en fantastisk avslappningsmassage för både kropp och själ med mjuka, lätta rörelser och nio eteriska oljor, helt ekologiska och av bästa kvalitet, så massagen får en riktigt härlig djupverkande effekt. Oljorna stryks in med lätta rörelser på insidan av fötterna och masseras in med en taktil massageteknik som kommer från lakotaindianerna. Oljorna droppas sedan utmed ryggraden och med fjäderlätta och mjuka rörelser stryker man sedan ut oljan, en i taget. Oljan går in i kroppen på cellnivå på bara några minuter och fortsätter att jobba i kroppen upp till sju dagar efter behandlingen. Hela behandlingen avslutas med härlig våtvarm inpackning i handdukar som ytterligare förstärker oljornas djupverkan på såväl sinne som kropp.

De eteriska oljorna stärker immunförsvaret och har även en lugnande effekt på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet. Efter behandlingen kan du känna dig både vitaliserad och djupt avslappnad på en och samma gång.


Healing, 25 minuter

Healing, 15 minuter

Jag har använt healing sedan jag utbildade mig till massageterapeut 1999. 2013-2015 gick jag utbildning för Terry Evans där healing ingick. Om du kommer på besök till mig använder jag handpåläggning. Du behåller kläderna på under healingsessionen och vi kommer överens om ifall du ska ligga på massagebänken eller sitta på en stol. Om healingen sker på distans är det viktigt att du sitter eller ligger bekvämt där du är.

OBS! Healing finns också på distans!


Medial vägledning för personlig utveckling, 50 minuter

Vill du öppna upp för nya möjligheter i livet? Kanske göra verklighet av din dröm men känner att du inte kommer vidare? Är du fast i övertygelser som hindrar dig i livet? Eller vill du bara komma vidare på din personliga utveckling? Kanske bara få en förändring i ditt liv?

I medial vägledning för personlig utveckling utgår jag från min egen kompetens i kombination med det jag får till mig från andra sidan, så nya perspektiv blir synliga, som en hjälp på din livsresa.

OBS! Medial vägledning för personlig utveckling finns också på distans!


Medial vägledning, 25 minuter

Står du kanske vid ett vägskäl i livet, eller har andra funderingar på något som är viktigt i ditt liv just nu? Med hjälp av andra sidan kan du få aspekter och perspektiv på ditt spörsmål, och även vägledning hur du kan fundera kring det du behöver fatta beslut om, eller få klarhet i.

OBS! Medial vägledning 25 minuter finns också på distans!


I medial vägledning ställer du frågor och andra sidan svarar genom att vägleda dig fram så du får den grund du behöver för att komma fram till beslut eller förståelse. På en medial vägledning brukar de inte beskriva sig vilka de är, utan fokus är på att hjälpa dig framåt till klarhet. När du kommer till mig är det bra om du har en laddad telefon som du kan spela in sessionen med, så att du kan lyssna hemma i lugn och ro när du vill.


Workshop i vardagsmassage för två personer, 100 minuter

 Workshop för två i vardagsmassage. Passar lika bra för par som för kompisar. Ni får öva på grunderna i vanliga massagegrepp, lära er det viktigaste om musklerna i ryggen samt får med er användbara ergonomiska tips. Framförallt får ni öva, öva, öva under min sakkunniga handledning. Priset avser två deltagare och vi kör i 100 minuter utan rast. 


Session i Instant Transformation 50-80 minuter

Vill du förändra något i ditt liv, kanske förändra dig själv? Är det något som hindrar dig att vara den du vill vara eller skapa det liv du vill ha? Instant Transformation innehåller en mängd unika tillvägagångssätt för att möjliggöra förändring på olika tillstånd mentalt, känslomässigt, fysiskt och psykiskt. Dessa tillstånd kan transformeras med en snabbhet som är svår att förstå utifrån vår inlärda syn på verkligheten och på vad som är möjligt att skapa. Det finns inga begränsningar vad man kan förändra; egna föreställningar om sig själv och livet, ekonomi, relationer, negativa tanke- eller beteendemönster, fysisk smärta, affärsplaner, drömmar och visioner om framtiden. Bara fantasin sätter gränser.

Instant Transformation är inget andligt, spirituellt eller mystiskt. Det är helt och hållet förankrat i forskningen inom kvantfysik och de rön om hur verkligheten fungerar som kommit fram, särskilt de senaste åren. Det som kan verka mystiskt är att man idag vet att "allt hör ihop", utifrån att energivågorna är desamma och oändliga genom allt.

OBS! Instant Transformation finns också på distans!