Om

NÄRA TILL HANDS

FÖR ETT BÄTTRE MÅENDE TILL KROPP OCH SJÄL


Min bakgrund


Jag har alltid varit intresserad av hälsa och vad som får människor att må bra. För mig har det varit naturligt att se till hela människan och hur kropp och psyke samspelar, men inte bara det, utan också att vi lever i ett större sammanhang som inte alltid är så lätt att få grepp om. Jag har arbetat med människor större delen av mitt yrkesverksamma liv, inom omsorgen och på olika myndigheter. Jag har mest arbetat med människor som på något sätt upplever ett utanförskap eller står långt bort från arbetsmarknaden och jag har över 20 års erfarenhet av livsvägledning. Min utbildningsbakgrund är brokig, men i botten ligger en beteendevetenskaplig högskoleutbildning från Stockholms Universitet på 3,5 år. Min drivkraft är att hjälpa människor att upptäcka och utveckla sin potential så att livet känns både hoppfullt och meningsfullt.


1999 utbildade jag mig till massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Under utbildningen upptäckte jag att jag hade en stark healingförmåga som jag har utvecklat genom åren som gått. Jag är självklart certifierad massör hos Branchrådet Svensk Massage och ansvarsförsäkrad via Yrkesförbundet Massörerna.


Redan som barn upplevde jag saker som jag senare förstod att inte andra gjorde. Min andliga utveckling har tagit många vägar men ledde mig slutligen fram till en utbildning i mentalt mediumskap, healing och intuition hos Terry Evans 2013-2015. Jag känner en ödmjukhet inför att verka som medium, och att kunna förmedla budskap från andra sidan. Det kan vara både en läkning och en tröst att få budskap och att förstå dels att de är med oss och vakar över oss från andra sidan och dels att livet inte tar slut när kroppen inte längre orkar. Jag har gett privatsittningar och gruppseanser sedan jag blev klar med min utbildning till diplomerat medium.


Detta erbjuder jag


Massageterapeutisk behandling, 60 minuter

I en massageterapeutisk behandling använder jag mig av olika metoder som jag anpassar till just dina behov. Vid första besöket tar jag reda på vilka besvär du har och jag ställer några frågor om din allmänna hälsa. Jag undersöker vad du har för problem genom enkla tester och för att se vilka massagemetoder som passar bäst för dig.

Klicka här för att komma till de massagemetoder jag använder mig av.


Massageterapeutisk behandling, 30 minuter

Denna kortare behandling passar bra för den som har enklare besvär som spända axlar, ”trött” rygg eller känner sig allmänt stel. Den kan också passa för patienter som redan går hos mig och där det uppkommer akuta problem av något slag. Observera att vid ett första besök hos mig så är det 60-minuters behandlingstid som gäller om du vill boka behandling för besvär och problem av något slag.


Klassisk massage, 60 minuter

Denna behandling är bra för den som behöver avslappnande massage eller som vill mjuka upp stela muskler eller en ömmande rygg. Beroende på dina önskemål kan du få en helkroppsmassage, då jag masserar från topp till tå både fram- och baksida av kroppen, eller en halvkroppsmassage där jag masserar överkroppen, både fram- och baksida, men med lite mer fokus på ryggen.


Klassisk massage, 30 minuter

Denna behandling är främst avslappnande massage med de metoder som används inom klassisk massage. Den passar bra som stressreducering och att mjuka upp stela och spända muskler i ryggen. Ett tips är att kombinera denna korta massagebehandling med 15 minuter avslutande healing för endast 150 kronor.


Friskvårdsmassage på företag         

Du vet väl att friskvårdsmassage för anställda på ett företag är skattefritt? Villkoren är att alla anställda ska ha tillgång till massagen och att syftet med massagebehandlingen ska vara att lindra spänning i muskulaturen till exempel på grund av ensidigt eller tungt arbete. En behandling i friskvårdsmassage är 25 minuter lång och man använder metoder inom klassisk massage. Jag kommer till ditt företag med min bärbara bänk och företaget tillhandahåller ett rum som jag kan vara i. Intresserad? Kontakta mig för kostnadsförslag!


Healingmassage, 50 minuter

Healingmassage, 30 minuter

Healingmassage är en vanlig massagebehandling där jag kopplar upp mig och använder min healingförmåga samtidigt. Det är en extra kraftfull behandling som ger en långverkande effekt, då kroppen får precis de energierna som den behöver för att läka sig själv på djupet. Eftersom kropp och själ hör ihop behövs ofta läkning ske på flera nivåer för att man ska kunna få en varaktig förbättring och ett bättre mående.


Healing, 30 minuter

Healing, 15 minuter

Jag har använt healing sedan jag utbildade mig till massageterapeut 1999. 2013-2015 gick jag utbildning för Terry Evans där healing ingick. Om du kommer på besök till mig använder jag handpåläggning. Du behåller kläderna på under healingsessionen och vi kommer överens om ifall du ska ligga på massagebänken eller sitta på en stol.


Medial vägledning, 30-40 minuter

Står du kanske vid ett vägskäl i livet, eller har andra funderingar på något som är viktigt i ditt liv just nu? Med hjälp av andra sidan kan du få aspekter och perspektiv på ditt spörsmål, och även vägledning hur du kan fundera kring det du behöver fatta beslut om, eller få klarhet i.

Du ställer frågor och andra sidan svarar genom att vägleda dig fram så du får den grund du behöver för att komma fram till beslut eller förståelse. På en medial vägledning brukar de inte beskriva sig vilka de är, utan fokus är på att hjälpa dig framåt till klarhet. När du kommer till mig är det bra om du har en laddad telefon som du kan spela in sessionen med, så att du kan lyssna hemma i lugn och ro när du vill.


Privatsittning, 35-50 minuter

På en privatseans/sittning förmedlar jag budskap från andra sidan. Oftast får man hälsningar från nära och kära som gått bort men även kompisar, grannar, arbetskamrater med flera kan vilja hälsa dig något. Jag ger inte budskap från änglar, ljusvarelser eller liknande, utan endast från personer som har gått bort, och som på något sätt har koppling till dig. På privatsittningen är det andra sidan som bestämmer vilka som ska komma igenom. De brukar beskriva sig på olika sätt, och använder alla mina sinnen och även känslor, symboler och olika tillstånd för att du ska kunna känna igen den som lämnar sitt budskap. När du kommer till mig är det bra om du har en laddad telefon som du kan spela in sessionen med, så att du kan lyssna hemma i lugn och ro när du vill.Gruppseans, minst 4 personer             

Jag kommer gärna för en gruppseans, oavsett var i Sverige ni bor. Kanske är ni ett kompisgäng som vill ha seans hemma hos någon, eller en förening som ordnat lokal. På en gruppseans får ni hälsningar från personer som har gått bort, och som ni har känt eller träffat på något sätt. Hälsningarna är personliga men aldrig privata på en gruppseans. På en gruppseans går det aldrig att garantera att alla får en varsin personlig hälsning.

Kostnad för gruppseans varierar. Kontakta därför mig för att komma överens om pris.


Copyright @ All Rights Reserved